ERC Maasmechelen

by / maandag, 12 augustus 2013 / Geplaatst in Laatste nieuws

Weer een fantastisch weekend meegemaakt waarbij onze Skoda steeds sneller ging.  Wat dat betreft doen we het goed. Helaas hadden we de gehele dag last van een auto die af en toe vanzelf uit ging. Over de gehele zondag gezien viel de last mee omdat dit steeds gebeurde als de auto terug kwam of warm draaide. We konden echter niet vinden wat het was. ook de computer gaf geen uitsluitsel.

Helaas gebeurde bij de start van de finale het onvermijdelijke. De auto hield ermee op. Al snel bleek de zekering van de benzinepomp er te zijn doorgeslagen. Deze bleef er maar uitspringen.  Das lastig starten. Nu was het wel duidelijk wat het probleem was, maar konden we het niet meer oplossen.

Het probleem werd nog duidelijker direct in de eerste ronde. Marcel ging de jokerlap in en de auto sloeg af. Dit resulteerde er in dat hij achteraan moest aansluiten.

Marcel heeft er nog alles aan gedaan om weer bij te komen maar dit bleek een onmogelijke taak. Helemaal als je onder het rijden steeds de zekering er weer in moet drukken/vasthouden.

Op naar Valkenswaard. hopelijk dan met een juiste benzinepomp.

BOVEN