NK Rallycross 14 maart Valkenswaard

by / maandag, 15 april 2013 / Geplaatst in Laatste nieuws

Eerste NK en dan direct als vierde eindigen.  Wel geflatteerd omdat voor ons de regel op ging to finisch first, you first have to finisch.

Zondags begon voor ons een nieuwe uitdaging. Het rijden van de NK rallycross. Al snel bleek dat we nog veel moeten leren.  Gestaag hebben we geprobeerd de auto te verbeteren.

Dat de verschillen met autocross groot zijn is voor ons een understatement. Dat het niveau enorm hoog is, wisten we al. Toch zijn we tevreden over de vorderingen die we hebben gemaakt.

Nu is het de taak van Marcel om de snelheid en de aansluiting met de top te vinden.

De manches zijn we goed doorgekomen zonder echte problemen met de auto. Voor de finale nog wat aanpassingen gedaan en de turbodruk verhoogd.

De start van Marcel was goed. Hierna liet hij zichzelf terugvallen om achteraan aan te sluiten. Helaas kon Marcel de snelheid van de topgroep nog niet volgen. language translate Natuurlijk verwachten we door meer meters te maken dat dit snel zal verbeteren.

Een geluk bij een ongeluk was dat er veel rijders in de finale in de problemen kwamen waardoor wij direct opschoven naar plaats 4. Ron Snoeck kon zich nog redelijk snel herstellen van zijn spin en zette de achtervolging naar Marcel in. Door zeer goed verdedigend werk van Marcel kwam Ron niet in de gelegenheid om ons in te halen.

Een beetje geflatteerd maar en 4e plek is een 4e plek.
Obviously, life tech vpn there is nothing more valuable in publishing business than helpful and attentive cooperation.

BOVEN